12 May 2013

DT member at SCRAP AROUND THE WORLD!

Καλημέρα σας!!!
Μπήκε ο Μάης πριν 12 μέρες και στο χώρο του scrapbooking, έκανε την εμφάνιση του ένα ολοκαίνουριο blog προκλήσεων το SCRAP AROUND THE WORLD.....στο οποίο έχω την μεγάλη τιμή και  χαρά να είμαι στη σχεδιαστική ομάδα που αποτελείται από μερικές από τις πιο ταλαντούχες scrapbookers σε όλο τον κόσμο!!!Η ιδρύτρια του blog, η αξιαγάπητη Helen Tilbury που δεν γνώριζα μέχρι πρότινος παρά μόνο μέσα από την εξαιρετική δουλειά της, μου έστειλε πριν 1,5 μήνα ένα μήνυμα στο facebook ζητώντας μου να είμαι μέλος του DESIGN TEAM του καινούριου blog που ετοίμαζε!Για μένα είναι η "DREAM TEAM" μου!!!!Φυσικά το να πω οτι είμαι εντελώς κατενθουσιασμένη και τρελλαμένη από τη χαρά μου όλο αυτόν τον καιρό για το γεγονός είναι λίγο!!!Και η αλήθεια είναι οτι ακόμη είμαι......και δεν ξέρω πότε θα σταματήσει!!!Εκπροσωπώ και την χώρα μου σε ένα διεθνές blog του scrapbooking, οπότε η τιμή και η χαρά είναι ακόμη μεγαλύτερη!!!Σ'ευχαριστώ πολύ Helen Tilbury!!!
Το παρακάτω layout λοιπόν είναι η πρόταση μου για την 1η πρόκληση του SATW ως μέλος της σχεδιαστικής ομάδας !!!!Στην προηγούμενη ανάρτηση μου καθώς και στο blog του SATW, υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες και πληροφορίες για την πρόκληση!
Τί άλλο να πω!!!
Περιμένω με ανυπομονησία να δω τις δημιουργίες σας!!!

Hi!
On the 1st of May a brand new challenge blog , called SCRAP AROUND THE WORLD,  came up in the world of scrapbooking.I had the honor to be invited in the design team of this blog by the very talented & adorable owner Helen Tilbury and have the opportunity to work with some of the most talented scrapbookers in the whole world.It's my DREAM TEAM and i'm sooo happy and excited for this!!!!Thank you Helen for this opportunity!!!
This is my layout for our 1st challenge....
You can find all the details about the challenge and about how to participate here!
I can't wait to see what you'll create!!!





7 comments :

  1. Αλεξάνδρα μου πολλά πολλά μπράβο!!! Την αξίζεις και με το παραπάνω αυτήν την θέση!!! ...δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εκπρόσωπο!!!!
    Όσο για την πρώτη σου σύνθεση...τι να πώ...ΦΟΒΕΡΗ!!!

    ReplyDelete
  2. Μπράβο Αλεξάνδρα τα πας τέλεια!!!!!Η σύνθεση είναι απίθανη!!!!Ευχαριστούμε για την έμπνευση!!

    ReplyDelete
  3. κοριτσάκια μου αγαπημένα σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω να δω τα αριστουργήματα σας!!!!πολλά φιλιά!!!

    ReplyDelete
  4. συγχαρητήρια, το αξίζεις, φανταστική σελίδα!!!

    ReplyDelete
  5. You did great & I am so happy to have you join us at SATW Alex!!! ♥

    ReplyDelete
  6. Πολλα συγχαρητηρια,Αλεξανδρα, αξια η θεση, εννοειται οτι θα παιξουμε με τις προκλησεις, ειναι εμπνευση η σελιδα σου!!!

    ReplyDelete
  7. Βρε κάνε λίγο κράτει βρε, βρε δεν σε προλαβαίνω, λίγες μέρες έκανα να σε επισκεφτώ και γίνεται χαμός! χαχαχα

    Συγχαρητήρια Αλεξάνδρα και για αυτή σου την θέση και για όλες τις θέσεις και τις διακρίσεις αυτές τις τελευταίες μέρες... δεν πιάνεσαι λέμε και πολύ χαίρομαι!!!!

    Και φυσικά η σύνθεση αυτή είναι απίστευτη... τόσο δυναμική, τόσο υπέροχα χρώματα... μπράβο!!!!

    ReplyDelete