18 August 2014

A blog hop with a difference!

Hi everyone!
Καλημέρα σε όλους!
Η αφορμή για αυτό το ιδιαίτερα ευχάριστο blog hop, στο οποίο έχω τη χαρά και την τιμή να συμμετέχω, είναι δυο αγαπημένες και ταλαντούχες φίλες μου, από το χώρο του scrapbooking, η Χριστίνα και η Βάλια!
Ευχαριστώ πολύ και τις δυο τους, για τα καλά τους λόγια που πραγματικά με έκαναν να χαμογελάσω και μου έδωσαν σήμερα τη δυνατότητα να μιλήσω κι εγώ με τη σειρα μου για τις δημιουργίες μου και για τις δικες μου αγαπημένες scrapbookers που δυστυχώς δεν είναι μόνο 3, ως οφείλω να πω σύμφωνα με τους κανόνες του blog hop, αλλά πολύ περισσότερες!!!


1. What am I working on right now?

Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ το φανταστικό Pop n' colors 3 του Shirel Studio και ετοιμάζομαι να δημιουργήσω μια σύνθεση εμπνευσμένη από το μάθημα της αγαπημένης μου Rikka Kovasin!!!


pop and colours 3 

 2. How long does it take to create a project?
It depends...it can take 1 hour to finish a project or 2!


 3. What are my fave things I love to create with at the moment? 

I certainly have a lot of faves!i wish i had time to create layouts all the time!!!At this 
 moment i really like to play with my 13arts papers & mists and with bows as 
embellisements on my projects!!i found them so elegant and funny too!


  

 4. How does my writing / creating process work?

 My creating progress is very easy!
I begin with the photo i want to use and then i start to search for the papers i want to play with, the techniques i want to follow and the products i want to use on my project!
For example, I dont use mixed media techniques in every layout i make!
It may sounds strange but i never know from the beginning which will be the end....the final look of my page!!!I'ts PURE creation, all the process...no rules at all....nothing prepared in my head and i assure you i really enjoy it!!! 

 5. How do I become inspired and stay inspired?

 I become inspired by the papers, the embellisements i want to use, the photo i want to use but also from pinterest gallery and on line scrapbooking challenge blogs!


 6. What is my signature style?

    

         
I have been asked many times about that and my answer is always different, thats because my style is always changing. I love to try different things and draw from many influences to create a page.I love to combine many different colors and patterns together. I also love to cluster and group things tightly.My style is very whimsical i think!


So here are my top 3 inspiring creative ladies check their blogs out by 
 clicking on the images below I know you will be wowed just like I am!http://mycreativehobbyplace.blogspot.gr/
Από τις πιο αγαπημένες μου φίλες στο χώρο του scrapooking, που αν και καινούρια στο χώρο, φάνηκε απο νωρίς το ταλέντο της και η απίστευτη ικανότητα της στη δημιουργία συνθέσεων και άλμπουμ!!!'Ενα γλυκύτατο και χαμογελαστό πλάσμα που εξ'αρχης "κόλλησα" μαζί της!!!Είναι αυτή η καλλιτεχνική χημεία που βρίσκεις ξαφνικά και η άμεση επικοινωνία λες και τον άλλον τον ξέρεις χρόνια και όχι κατι μήνες!Καταφέρνει να δημιουργει συνθέσεις που χαρακτηρίζονται απο αρμονία χρωμάτων και aισθητικής!!!Είτε cas, ειτε mixed media, χαίρεσαι να βλέπεις τις δημιουργίες της!!!Πολλά υποσχόμενη scrapbooker, αναμένουμε με ανυπομονησία τα καλύτερα από αυτην, γιατί έχει να δώσει ακόμη πολλά!!!In between days

 Τι να πω γι'αυτο το κορίτσι!!!Ξεκινήσαμε χρονικά σχεδόν μαζί αλλά με διαφορετικό στυλ και έχω τη χαρά να τη γνωρίζω και προσωπικά!Εξ'αρχής διέπρεψε σε αυτό που επέλεξε, γιατι η αισθητική και το γούστο της είναι σε "άλλο" επίπεδο και φυσικά δεν περνάει απαρατήρητο!!!Τη θαυμάζω, και τη χαίρομαι που συνέχιζει να  διατηρεί και να εξελίσσει, αυτό το απίστευτα πανέμορφο CAS στυλ της που την κάνει να ξεχωρίζει και διεθνώς στο χώρο του scrapbooking σε περιοδικά και Design team!Το ταλέντο της επίσης στη φωτογραφία δείχνει καθαρά οτι τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!
Από τις κορυφαίες CAS scrapbooker στην Ελλάδα με μοναδικό στυλ!


Skrapowisko 
 Την Anna, τη γνώρισα απο τη σχεδιαστική ομάδα του SCRAP AROUND THE  
 WORLD!Είναι ένα χαρούμενο κορίτσι από την Πολωνία και αυτό βγαίνει στις υπέροχες
συνθέσεις της, γεμάτες χρώματα και χαρά!'Ισως γι'αυτο τράβηξε και την προσοχή μου 
και έγινε μια από τις αγαπημένες μου scrapbookers που θαυμάζω αφάνταστα και
 υποκλίνομαι στο ταλέντο και τη δημιουργικότητα της!!!Οι διακρίσεις στο χώρο του scrapbooking είναι αμέτρητες και δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ταλαντούχες scrapbooker διεθνώς!!!
Αν επισκεφτείτε τη σελίδα της, θα το καταλάβετε!

1 comment :

  1. Φιλη μου!!!! Σ ευχαριστώ τοοοοσο πολύ για τα καλά σου λόγια για μένα!!!! Με συγκινουν απίστευτα όλα όσα ανέφερες και με τιμούν τα καλά σου λόγια για τις δημιουργίες μου....Ειδικά όταν προέρχονται από μια δημιουργό , όπως εσύ , που όπως ξέρεις θαυμάζω πολύ! εγω μόνο θέλω να σου πω πως χαίρομαι πολύ πολύ που σε γνώρισα ..... Σ αγαπώ πολύ.... Και σ ευχαριστω για όλα....

    ReplyDelete