24 July 2013

Βιβλίο ευχών ελεφαντάκι....για μια ξεχωριστή βάπτιση!!!

 Καλημέρα σας!!!
'Οταν πριν λίγο καιρό, η αγαπημένη Foivi Geller, κειμενογράφος και εκφωνήτρια σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι αλλά κυρίως η γνωστή δημιουργός του πιο πλούσιου και καλαίσθητου food blog, Donkey and the Carrot, το οποίο θα έχω τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει σε λίγο καιρό τις δημιουργίες μου, μου έστειλε τη φωτογραφία με τα μπισκοτάκια της βάπτισης του γιου της που θα έφτιαχνε φυσικά η ίδια και που ομολογώ, επειδή τα δοκίμασα, οτι εκτός από ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ....ήταν και  ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ, δεν μπορούσα παρά να σκεφτώ το παρακάτω βιβλίο ευχών για να πλαισιώσει αυτό το όμορφο και χαρούμενο γεγονός της ζωής της!!!


Ενα βιβλίο ευχών στα ίδια χρώματα και σχέδιο με τα υπέροχα μπισκοτάκια της!!!!
Οι εσωτερικές του σελίδες διακοσμήθηκαν με διάφορα σχέδια σύμφωνα με τα χρώματα της βάπτισης και το θέμα που κυριαρχούσε.....ελεφαντάκια αλλά και παιδικά παιχνίδια!!! 

Και φυσικά εκείνη την ευλογημένη καλοκαιρινή μέρα, ανάμεσα σε λαχταριστά cupcakes, και donuts, γευστικότατη σπιτική λεμονάδα και γλυκό "υποβρύχιο", το βιβλίο ευχών γέμισε με πολλές όμορφες ευχές για τον κούκλο Δημήτρη!!!

Μια μοναδικά καλόγουστη βάπτιση εντελώς DIY που λεπτομέρειες της και φωτογραφίες θα ανέβουν προσεχώς στο blog, Donkey and the Carrot!!!

Foivi μου, γερός και ευτυχισμένος να'ναι πάντα ο γιος σας!!!!
Ας γίνει η ημέρα της βάπτισης του μωρού σας, ορόσημο για μία εκπληκτική ζωή που το περιμένει!!!
Να τον χαίρεστε!!!





4 comments :

  1. Είναι φανταστικό!!!! Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  2. Όπως πάντα εκπληκτική δουλειά Αλεξάνδρα μου!

    ReplyDelete
  3. Πολύ γλυκό ελεφαντάκι!!!Αλλά και τα μπισκοτάκια τέλεια!Ο Τέλειος συνδυασμός!

    ReplyDelete
  4. τέλειο το ελεφαντάκι!!!!και υπέροχα χρώματα!!!!!μπράβο Αλεξάνδρα!!!!!!!!

    ReplyDelete