01 July 2014

Dt Reveal for SCRAPS N' PIECES July challenge!!!

Καλημέρα και καλό μήνα!!!
Hi everyone!!!

Μπήκε και ο Ιούλιος (μέσα καλοκαιριού πια αλλά μόνο στη μυρωδιά εχω μείνει προσωπικά...χαχα) και μια καινούρια πρόκληση σας περιμένει στο SCRAPS N'PIECES 
με θέμα...

July is here and also the new challenge of SCRAPS N' PIECES challenge blog....

Men like you

ή όπως σωστά λέει η Αμαλία στο μπλογκ....Θα μυρίζει αντρίλαη σύνθεση! Θέλουμε να δούμε άντρες, αγόρια, παππούδες, θείους, τράγους... ότι σας κατέβει στο κεφάλι αλλά σε αρσενικό! Τα θηλυκά απαγορευονται δια ροπάλου!!!

 
Φτιάχνετε ότι θέλετε όπως πάντα, είτε σύνθεση, κάρτα, art journal σελίδα,
mixed media καμβά, altered item...

You can create anything you like...a layout, an art journal page, a mixed media canvs, a card, an altered item.....FULL OF MEN!!!LOL!!!Women are not allowed as a subject!!!
Μετά από πολλές δημιουργίες και συνθέσεις με τα αγγελουδάκια μου, όφειλα δικαιωματικά και μια δημιουργία στον αγαπημένο μου αντρούλη που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει με την αγάπη του, σε ο,τι κι αν κάνω!!!
Για να κάνω το background χρησιμοποίησα το Color shine teal, της αγαπημένης HEIDI SWAPP, λίγο νεράκι, πινελάκι και ένα πλαστικό σακουλάκι  και στη συνέχεια πλαισίωσα αυτήν την αγαπημένη φωτογραφία με διάφορα αγαπημένα διακοσμητικά, washi tape και σφραγίδες!!!'Ηταν μια αρκετά γρήγορη χρονικά δημιουργία και ελπίζω να σας αρέσει!!!
Περιμένω με ανυπομονησία και τις δικές σας δημιουργίες!!!
Have fun!!!!

1 comment :

  1. Αχ! Καιρό έχω να κανω βόλτα στα blogoσπιτάκια και βρήκα ένα σωρό θαύματα! Τη λάτρεψα την σύνθεση σου! το χρώμα είναι υπέροχο, και το στησιμο ιδανικό για την φωτο σου! Ευχαριστούμε Αλεξάνδρα για την έμπνευση! <3

    ReplyDelete