18 October 2013

DT Reveal for BIRD IS THE WORD new challenge....!

Καλημέρα και πάλι!
(Η' όλες μαζί οι αναρτήσεις ή καμια....χαχα....)
Αυτή τη φορά στο BIRD IS THE WORD η λέξη που θα μας βοηθήσει να εμπνευστούμε για να δημιουργήσουμε είναι ...INSPIRE!
Για τη σύνθεση μου, η επιλογή της φωτογραφίας ήταν τυχαία.......απλά μου άρεσε πολύ και είπα οτι θα έπρεπε κάποια στιγμή να σκραπαριστεί για να μείνει.....να θυμίζει τη νιότη μου!
Ο τίτλος INSPIRE αναφέρεται σε αυτό που ήθελα πάντα να κάνω (και λόγω επαγγέλματος ως καθηγήτρια).....  να εμπνέω τους συνανθρώπους μου ως προς το καλύτερο.....αυτός είναι ο στόχος μου σε καθημερινή βάση.....να αποτελώ παράδειγμα προς μίμηση, για τα παιδιά μου, τους μαθητές μου, για τον περίγυρο μου, όχι γιατί με θεωρώ κάτι 'καλό και άξιο" αλλά απλά και μόνο κάτι 'ελπιδοφόρο και θετικό" που δύσκολα πτοείται και τα βάζει κάτω.....δύσκολα χάνει το χαμόγελο της.....ακόμη και στα δύσκολα!
Οι εποχές είναι δύσκολες...πάντα ήταν όμως....
Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπική ζωή και τα δικά του "αγκάθια"....
Εμπνέοντας όμως ο ένας τον άλλον σε μια σωστή αντιμετώπιση των όσων μας συμβαίνουν...τα όποια αγκάθια...μπορούν να παραμεριστούν και να μην γίνουν τροχοπέδη στις ζωές μας!
Η αισιοδοξία και το χαμόγελο πέρα από θέμα διάθεσης, 
είναι πρωτίστως θέμα ΜΥΑΛΟΥ!!!!
"The hapiness of your life
depends upon the quality of your thoughts"
Marcus Aurelius



1 comment :

  1. τι να πω για την συνθεση!δεν ξερω τι να πρωτοθαυμασω !η αναρτηση σου παντως ειναι ενα μυνημα αισιοδοξιας χαιρεσαι πραγματικα να την διαβαζεις !πολλα μπραβο οτι κι αν κανεις!να εισαι παντα χαμογελαστη!

    ReplyDelete