01 September 2013

DESIGN TEAM REVEAL for September's challenge of SCRAPBOOKING IN GREECE

Τελευταία ανάρτηση για σήμερα!!!!!
Κράτησα ένα ευχάριστο νέο, που λένε, για το τέλος!!!!
Ευχάριστο για μένα πρωτίστως και ελπίζω και για όσους το μάθουν!
Από σήμερα ανήκω επισήμως στην σχεδιαστική ομάδα του SCRAPBOOKING IN GREECE!!!'Ενα blog που από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα το λατρεμένο μου χόμπι ήταν μέσα στην καρδιά μου!!!Με πάντα αξιόλογες και ταλαντούχες σκράπερς που ήταν για μένα έμπνευση και διάθεση για δημιουργία!!!!!
Επομένως ο,τι και να πω θα είναι λίγο για την τιμή που μου έγινε από την Κατερίνα να συνδράμω κι εγώ δημιουργικά σε αυτό το πολυαγαπημένο μου blog!!!!
Ελπίζω να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας!!
Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου!!!!

Η πρόκληση αυτού του μήνα είναι απλά Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!!!
Δημιουργείστε ο,τι θέλετε αρκεί να υπάρχει γραμμένο JOURNALING!!!
Η σύνθεση μου είναι αφιερωμένη σε ποιό άλλο....???...στο αγαπημένο μου scrapbooking και στο ταξίδι που έκανα τέλος Μαιου προς Θεσσαλονίκη, παρέα με τις αγαπημένες μου ταλαντούχες σκράπεροφιλενάδες μου....Αλίκη, Κέλλυ, Μαρία και Νατάσα, η οποία τράβηξε και τη φωτογραφία, για να συμμετάσχουμε στο β' scrapbooking crop που οργάνωσαν οι βορειοελαδίτισσες σκράπερ!!!!
"Προυνό προυνό" το ξύπνημα που έγινε για να καταφέρουμε να είμαστε στη θεσσαλονίκη εγκαίρως, αλλά ομολογώ οτι ήταν ένα από τα καλύτερα "ξυπνήματα" για ταξίδι και από τα ωραιότερα ταξίδια μου, ακόμη και για μια ημέρα, γιατί τόσο κράτησε...δυστυχώς!!!!
Το journaling μου βρίσκεται γραμμένο πίσω από το υπέροχο tag-καρτελάκι που είχαν ετοιμάσει τα απίστευτα δημιουργικά κορίτσια της Θεσσαλονίκης μας και είναι το εξής...
"ON THE WAY to Salonica, with good friends for cropping all day!!!Although i didn't crop a thing....friendship, laugh and good times have made this trip, one of the best trips in my life!!!"

Ανυπομονώ να δω και τις δικές σας δημιουργίες!!!!!!!!!!






2 comments :

  1. Καλό μήνα και πάντα επιτυχίες!

    ReplyDelete
  2. Ουαου! Ειναι τελεια Αλεξανδρα μου... και μας θυμισες και την υπεροση μέρα! Αγαπώ τη λεπτομερεια με τη δαντελιτσα ♥

    ReplyDelete