28 August 2013

August BAP....

Καλημέρα σας!
Σας έχει συμβεί ποτέ αλλού να ξεκινάτε με μια σύνθεση και αλλού να καταλήγετε?????Ε, αυτό έπαθα χθες το βράδυ....μετά από μια πολύ κουραστική μέρα, προσπαθώντας να τελειώσω την τακτοποίηση του σπιτιού (γενική καθαριότητα...συμμαζέματα δεξιά και αριστερά...κλπ) λίγο πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, έκατσα το βράδυ κατά τις 12 να φτιάξω μια σύνθεση για μια DT ομάδα όπου ανήκω.....είναι τέλος του μήνα και δεν είχα πολλά περιθώρια χρόνου γενικώς!
Η αρχή του κακού ξεκίνησε από το chalkboard.....είναι η καινούρια τάση και ήθελα να δημιουργήσω μια σύνθεση με ένα τέτοιο χαρτί....Για καλή μου τύχη είχα αγοράσει ένα από την καινούρια συλλογή της Prima...όχι για να κάνω σύνθεση αλλά άλμπουμ!Το πήρα λοιπόν, το έκοψα σχεδόν στη μέση, βρήκα και τη φωτογραφία που ταίριαζε και άρχισα να δημιουργώ χωρίς σκετς (το υπογραμμίζω!!!!).....με gesso, dabber και φυσικά αρκετά διακοσμητικά που ως δια μαγείας ταίριαζαν με το χαρτί, και τα είχα στα κουτάκια μου άθικτα μέχρι τώρα!!!!Αφού λοιπόν την τελείωσα στις 2 το πρωι, την κοίταξα και αναρωτήθηκα.....με τόσα Prima επάνω και με ένα σκετς που θύμιζε αυτό της August BAP και που είχα δει σε συνθέσεις διάφορων συναδέλφων σκράπερ τις τελευταίες μέρες, μήπως τελικά αντί για DT Reveal να πάει στην πρόκληση της Prima??????Η αλήθεια είναι οτι πρώτη φορά ΤΟΛΜΩ να μπω στα χωρικά ύδατα της Prima αλλά όπως λέω πάντα.....η δημιουργία είναι χαρά και οι προκλήσεις επίσης.....δεν πάω για διάκριση απλά για να δείξω κι εγώ τι μπόρεσα να δημιουργήσω με τα υλικά μου και το σκετς....!!! 
Έτσι απλά.... 
Hi, everyone!!!
This is my first layout for August BAP!
I used "Box office'" from Lyric collection, Prima flowers, and i created the background using gesso and paint dabber......i wanted to give a "soft" touch at my page...as my baby's face!!!





6 comments :

  1. Κι ομως ειναι τοσο ομορφη!!!!!!Την λατρεψα Αλεξανδρα!!!!Καλη επιτυχια!!!!!

    ReplyDelete
  2. Αλεξάνδρα είναι υπεροχη! Χαίρομαι που η εμμονή μου σε ενέπνευσε να φτιάξεις μια τόσο όμορφη σύνθεση!!!

    ReplyDelete
  3. ονειρεμένη....

    ReplyDelete
  4. Eίναι υπέροχη απ όλες τις απόψεις!!!! Απο την αγαπησιάρικη φωτό της μικρούλας, τις υπέροχες λεπτομέριες μέχρι και το background χαρτιά!!!! Δεν πειράζει και ας άλλαξες ρότα στην πορεία το αποτέλεσμα είναι το ίδιο μαγικό και ονειρεμένο! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

    ReplyDelete
  5. Eίναι πανέμορφο!!! Καλή επιτυχία !!!!!!!

    ReplyDelete