11 June 2013

MY HAPPY PLACE...!!!

Hi!This is a layout i made for Release #152 of The COLOR ROOM challenge blog & Sketch #214 of SKISSEDILLA!
This is a very recent photo of my three kids which i love very very much and from the first moment i knew i would scrap it!!!

Γεια σας και πάλι!
Επανέρχομαι με μια σύνθεση που έφτιαξα χθες βράδυ με μια πολύ αγαπημένη μου φωτογραφία και αρκετά πρόσφατη με τα 3 μου παιδιά μαζί αγκαλιασμένα....μια πραγματικά ιστορική στιγμή!!!Γιατί όμως?
Ο γιος μου αρνιόταν πεισματικά να αγκαλιάσει την μικρή του αδελφούλα για 6 μήνες σχεδόν.....η δικαιολογία ήταν οτι επειδή το μωρό έβγαζε γάλα, λόγω παλινδρόμησης που είχε εξ'αρχής, και μας "στόλιζε" κάθε φορά που την τάιζαμε ή την παίρναμε αγκαλιά, φοβόταν πως θα το πάθαινε και ο ίδιος....έτσι διακριτικά και φανερά την απέφευγε....ε, η μικρούλα μας πια μεγάλωσε, οι ρουκέτες μειώθηκαν αρκετά και ο Κωσταντίνος ένα βράδυ εκεί που παίζαμε όλοι μαζί με τη μικρή, ξεπέρασε το φόβο του και βγήκε και φωτογραφία!!!Για να μην σας πω οτι μετά της έδωσε και γάλα με το μπιμπερό!!!χαχαχα.....
Αυτή η σύνθεση λοιπόν θα πάρει μέρος στην πρόκληση Release #152 του  The COLOR ROOM και του Sketch #214 του SKISSEDILLA challenge blogs!

Φιλιά!!!





7 comments :

  1. What a beautiful page you've created!! Your layering is really fantastic and I'm lovin' all the bits and pieces you've used. Thanks so much for playing along @ Skissedilla this week :) Scarlett

    ReplyDelete
  2. Πανέμορφη!!!!!

    ReplyDelete
  3. Oh my, Alexandra. I LOVE your page! Thanks for playing along on TCR!

    ReplyDelete
  4. Nice work. Thank you for your work for the blog Skissedilla ♥

    ReplyDelete
  5. Άχου αγαπάκια και τα τρία μαζί!!! Πραγματικά αυτή η φωτογραφία έπρεπε να γίνει σύνθεση! Επαναλαμβάνομαι, αλλά τι να κάνω... αφού όλες σου οι συνθέσεις είναι τόσο όμορφες!!!

    ReplyDelete