14 March 2013

A SCRAPLIFT!!!

 Καλημέρα!!!
Ουφ!!!Τι μήνας κι αυτός ή μάλλον τι μήνες!!!Από τη γέννα και μετά....ο χρόνος, έχει γίνει Λούης.......!!!'Ολο τρέχω, τρέχω αλλά......είναι άπιαστος, ο άτιμος!!!
Η μπουμπού μου χθες έκανε την πρώτη βόλτα στη γιαγιά, που άρεσε τόσο στην τελευταία που δεν μου την έδινε πίσω.....και έτσι βρήκα χρόνο να τελειώσω κάτι που ήθελα από καιρό....το γραφείο μου είναι γεμάτο αλμπουμάκια και συνθέσεις...μισοτελειωμένες.....όλο αρχίζω διάφορα, αλλά δεν τελειώνουν πια στην ώρα τους!!!σνιφ!!!Ετσι κατάφερα χθες να ολοκληρώσω την παρακάτω σύνθεση και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα....έκανα στην ουσία scraplift μια σύνθεση της αγαπημένης μου designer....που είναι η Wilna Furstenberg....τη λατρεύω....λατρεύω το στυλ της σε ο,τι κάνει.....είναι τόσο φρέσκο και παιχνιδιάρικο που με αντιπροσωπεύει απόλυτα!!!Ιδού λοιπόν!!!Στη φώτο...ποιά άλλη???? η αγαπημένη μου κορούλα!!!

4 comments :

  1. ειναι τελεια η σελιδα σου και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο την αυθεντικη!!

    ReplyDelete
  2. Αχ Αλεξάνδρα το είδα κι εγώ αυτό το βίντεάκι της Wilna με τη μασκα με τα βέλη και έμεινα άφωνη!!!Το έφτιαξες πολύ όμορφο.Μπράβο!
    Δεν ήξερα ότι έχεις τόσο μεγάλο κορίτσι.Να τα χαίρεσαι όλα,μικρά και μεγάλα.
    Καλό κουράγιο με το μωρό.Κι αν τον πιάσεις το χρόνο,πες μου κι εμένα πως το έκανες!!!
    Φιλιά πολλά.

    ReplyDelete
  3. ΑΠΙΘΑΝΗ!!!!ΦΟΒΕΡΗ!!!! Αλεξάνδρα μου μπράβο σου, μου αρέσει τρελά, μην σου πω και πιο πολύ απο αυτήν της Wilna!!!!
    Να μου φιλήσεις τα κορίτσια και το αντράκι το μικρό!!!

    ReplyDelete
  4. Φοβερή η σύνθεση Αλεξάνδρα, μπράβο!!!!! Παιδιά δεν έχω, αλλά βλέποντας τις ξαδέλφες μου εκείνους τους πρώτους μήνες, πραγματικά σας θαυμάζω που βρίσκετε το κουράγιο και φτιάχνετε ότι φτιάχνετε (μην ξεχάσουμε και τους τόσους σελιδοδείκτες, εεεε;)

    ReplyDelete