04 March 2012

March 1st Challenge...ONCE UPON A SKETCH-All about me!!!

Καλημέρα!!!
Ωραία μέρα χθες και σήμερα, εεε???...και ιδού το αποτέλεσμα....είδα ήλιο, ένιωσα ζέστη, μπήκαμε και στον Μάρτιο και σκέφτηκα το καλοκαίρι...!!!!διάβασα αυτά που έγραψε η γλυκειά και ταλαντούχα Nadia Canizzo από το Once upon a Sketch, για την March 1st challenge για το να γράψουμε κάτι για μας....και συμφωνώ απόλυτα μαζί της....οτι είναι δύσκολο πάντα να μιλήσουμε για τον εαυτό μας και στο ο,τι είμαστε καλές σε κάποια πράγματα....αλλά πρέπει να το κάνουμε που και που!!!!
εγώ διάλεξα λοιπόν τις φωτογραφίες μου, από το περσινό μου καλοκαίρι, όπου κάθομαι ανέμελη και απολαμβάνω ...τον ήλιο της Νίκαιας , στη Γαλλία (Nice, France)...ω,ναι, ναι!!!κάθομαι μπροστά στην Κυανή ακτή (Cote d'Azur)...που ομολογώ οτι πραγματικά δεν το περίμενα να είναι ΚΥΑΝΗ, γιατί είμαι λάτρης της Ελληνικής Θάλασσας!!!Η Θάλασσα και οι παραλίες της Ελλάδας μας...απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!Θα μπορούσαμε να είμασταν το πιο πλούσιο κράτος, αν εκμεταλλευόμασαταν τη φυσική ομορφιά του τόπου μας, να μην έχουμε ανάγκη κανέναν.... αλλά...αλλά....!!!και το λέω εκ πείρας, γιατί έχω γυρίσει αρκετά...μέρη και εκτός Ελλάδας!ε, η Γαλλία έχει έστω αυτήν εδώ....., αλλά κερδίζει την υπόλοιπη ομορφιά της από τα πεδινά και ορεινά της τοπία...που είναι απίστευτα ΟΜΟΡΦΑ!!!όχι, επειδή είμαι καθηγήτρια Γαλλικών αλλά η Γαλλία είναι πραγματικά μια είναι από τις ωραιότερες χώρες της Ευρώπης!!!
Λοιπόν, φιλενάδες??? περιμένω τα σχόλια σας!!!φιλάκια και καλή σας μέρα, όπου κι αν βρίσκεστε, ό,τι κι αν κάνετε!!!!!!!!

Όλες  οι φωτογραφίες ΕΔΩ...
click here to see it in slideshow....
Tutte le foto QUI...





13 comments :

  1. Magnifique!!! Beautiful!

    ReplyDelete
  2. What a pretty page! There is so mant neat elements to look at...love it! Tks. for playing along with us at OUAS!

    ReplyDelete
  3. Beautiful! Love your pastel color palette! Thanks for joining us at OUAS!

    ReplyDelete
  4. πανεμορφη συνθεση!!καλη επιτυχια!!

    ReplyDelete
  5. Καλημέρα Αλεξάνδρα! Κάθε φορά μου φτιάχνεις τη διάθεση με τα σχόλιά σου! Να είσαι καλά! Σε ευχαριστώ και για τη συμμετοχή σου στο OUAS!! Μου αρέσουν τα χαρούμενα χρώματα και τα πολλά επίπεδα! Ωραία η Γαλλία ε? Θέλω να πάω κάποτε...μετα την κρίση..χαχαχα
    φιλάκια!!
    υ.γ. Θα μπορούσες να βγάλεις την λεκτική επαλήθευση για τα σχόλια?? Ευχαριστώ!!!

    ReplyDelete
  6. Awesome LO full of beautifully layered details.. love it!! Thanks so much for sharing with us at BITW :))

    ReplyDelete
  7. Φοβερός συνδυασμός χρωμάτων. Ανοιξιάτικος.Σ'ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου στον μωβ διαγωνισμό. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια.

    ReplyDelete
  8. Καλά τέλεια!!! Πολύ όμορφο Αλεξάνδρα! Μπράβο σου!

    ReplyDelete
  9. Πολύ όμορφη σύνθεση, πλούσια και πολύ ενδιαφέρουσα! Καλή επιτχία Αλεξάνδρα!!!

    ReplyDelete
  10. Τι όμορφη δουλειά για άλλη μια φορα! Έσεις οι scrapbookers ρε παιδί μου... Μαζέυετε ένα σωρό υλικά και φτιάχνεται ένα αποτέλεσμα απίθανο! Μπράβο!

    ReplyDelete
  11. great layout, so much to look and fresh and dynamic

    ReplyDelete
  12. WOW....how awesome is this!!!!! Thank you for playing along!

    ReplyDelete
  13. This is beautiful!! Thanks for playing along with us at OUAS! :)

    ReplyDelete